Thursday, January 8, 2009

Sleeping Sun

Det hender i blandt at man selv velger å ta farvel med en venn. Allikevel betyr ikke dette at det er en hvilken som helst venn, snarere en som har fulgt en i tykt og tynt, til fjells og til vanns, i inn- og utland - kort sagt "all over the place"... Til tider nokså innpåsliten har han hengt rundt halsen på deg... Klart man har hatt sine stunder der man til tider har forbant seg over at vennen ikke strakk til, og ei heller var der da du iblandt trengte ham som mest. Det hører vel til sjeldenhetene in real life, men man snakker rett og slett om noe så overfladisk at man rett og slett bytter sin gamle venn inn i en ny en... "Man har vokst fra hverandre".

Det er altså på tide å ta farvel med mitt gamle digitalkamera og ønske Mr Nikon d40 velkommen inn i min verden. Foreløpig ligger esken her nesten urørt ; tør nesten ikke ta i mitt første digitale speilreflekskamera av frykt for å herpe det meste...Det lukter nytt og fresht, og det gikk noen lapper, ja... Og jeg håper det blir verdt det....

Takk min gamle HP 735(!) for at du tross alt ga meg mange fine øyeblikk - øyeblikk som nå er foreviget! De foreløpig siste utforbi huset vårt ved solnedgang i dag.... Dager som dette gjør så absolutt livet verdt å nyyyyyte! (Og rett utpå tur bar det med oss og de firbeinte!)


....og plutselig er det som jeg lurer på om vi egenlig behøver ta farvel sånn med ...engang...? Typisk??!


FRA HUNDEFRONTEN: Da har vi endelig vært og røntget "småen"- og Mr "Sleeping Sun" himself oppførte seg heeelt eksemplarisk. Flinke gutten! Er ikke helt vant med at ting går så "smooth".. (Den godeste, kjære gamle Caro-gutten vår var nok en mer "usosial" type på visse områder..Dermed hadde vi liksom våre etterhvert godt innarbeidede rutiner på disse vet.sjekkene. :) En rask innveiing viste ei matchvekt som pekte mot 38 kg - har vel ikke veid han siden 8-9mndrs alderen. (Kort sagt da man begynte bli for tung å løfte)
----------------------------------------------------------
Ganske så søt var han der han lå på bordet og begynte LOGRE (mens han var sedert) da vi måtte snu han og han hørte fars stemme... Alle rundt stod jo bare å smiiilte. Han e goooood! Et par foto-shots senere var det imidlertid en som hørte helt andre stemmer fra et annet rom, litt uti det fjerne, og et visst lite vaktinstinkt ble vekket..noen svake brumm, brumm...bovvovvv... zzzznorkkk!! Ikke rent lite morsomt så det heller ut da han lå på rygg på benken med forlabbene RAKT iværet, med fars hode tittende opp IMELLOM. (Noen måtte jo støtte karen så han lå beint)
Kort sagt: hvor er kamera når man VIRKELIG trenger det..?
-----------------------------------------------------------------------------
Anyway, godt å ha det overstått, da er det bare å sitte å bite negler i to uker og krysse det som krysses kan innen vi har resultatet.. (Og er det noe jeg er heller dårlig på så er det tålmodighet med å vente..!)Håper vi er like heldige som sist..Veterinæren mente nå at han ville bli VELDIG overrasket om han ikke skulle være fri på albuer og hofter. (Men aberet er vel at man ikke kan se så små, marginale forskjeller med det blotte øyet på feks en B(fritt) og en evt svak HD(C)) Vel, vi har iallefall gjort det vi kan for å få en så frisk hund som mulig, så forutsetningene kan jo ikke bli bedre, men man vet jo heller aldri sånn 100%... Frisk og opplagt virker han absolutt. Og OM det hadde vært noe alvorlig ville jo veterinæren ha sett det på bildene... Det er jo det viktigste..!
*Nå må disse ukene bare flyyyy avgårde, please!*

YouTube: "Sleeping Sun" : Nightwish, 2005

"Sleeping Sun" is a power ballad by Nightwish. The song was originally written by Tuomas Holopainen and dedicated to the solar eclipse that arose on the European sky in 1999. This version was released on CD and DVD Single in late October/early November 2005.

6 comments:

Anna&Odjuren said...

Ohhh, vad kul med ny digitalkamera!! :D
Funderade lite på en Nikon D40 jag med, men fastnade på en Canon Eos 1000D istället :)
Ska ta och lära mig hur allt fungerar på den bara, inte det lättaste när man är van att fota på automat hela tiden!
Men automaten gör fina bilder den med :p

Hoppas du haft en bra dag!
Vi har varit på stan och social/passivitets tränat en massa, kul kul :)

Kram

MAJA said...

Takk!:) Gratulerer så masse til deg også,da!:) Valget mitt stod naturligvis mellom Nikon og Canon - intet lett valg!! Masse å lære,(men savner intro.cd...!) og gleder meg til å ta det i bruk!:)

Kult med by-trening, hundene har så godt av det.:) Tar ofte turen inntil stan med Marco for å holde ting ved like; som å ikke "boffe" på andre vovser. Går ganske bra, så lenge den andre ikke starter-da er det iblandt svar å få...Egenlig tror jeg de liker at det skjer litt nytt rundt dem, og i andre miljøer enn til vanlig.:)
Høres ut som du har hatt en litt bedre dag, håper jeg! kram

Anonymous said...

Åh nu får jag också vara nervös ett tag! Bara att hålla tummarna för att det är ok med höfter och armbågar!
Vi hörs!
Lotta

Anna&Odjuren said...

Ja det var inget lätt val! själv har jag ju egentligen ingen koll på systemkameror, så min mammas sambo fick hjälpa mig :)

Ja det tror jag med! Spännande för dem att byta lite miljö, mycket att titta på!
Vi ska iväg idag igen, om några timmar.
Fram till dess ska jag väl städa lite. Är det tänkt iaf :p

Kram!

MAJA said...

Takk for det,Lotta! Vi får holde tummarna og satse på at det ska gå bra! Godt jeg har noen å være nervøs sammen med et par uker fremover da ;)! Vi hørs, snille deg!Maja

Susanne och Pebbels said...

Jag var jättenervös när Vilda skulle röntgas! Sedan tog det ju ett tag innan man fick svaret. Men hon gick fick UA och A så jag var jätteglad!


Härligt med en ny kamera, det skulle jag med behöva!!!

Kram kram


Ps Kika på min sida, bilden e uppe igen :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin