Tuesday, February 23, 2010

So long....

Heltens lenge etterlengtede slede (se over)er i disse dager herved solgt videre... Det antas derfor at tre lykkelige Alaskan Malamuter på dette tidspunkt svisjer rundt i de østfoldske skoger med en like lykkelig nybliven eier bak spakene. Or not!

Responsen etter vi la ut annonsen på nett var iallefall formidabel, etter kun ti minutter på FINN en veldig sein søndagsskveld var salget i boks... I løpet av mandagen var det unektelig en sann "razzia" pr mail, sms og telefon ..Responsen var såpass stor at folk i etterkant prøvde seg på visse stunts som å by over førstemann(!)samt tilfeller av garvede mannfolk som nesten gråtkvalt ikke greide skjule sin bitre fortvilelse over at sleden ble solgt såpass fort.... Og Helten? Joda, han har i dag fått seg maaaang en prat med ukjente trekkhund-entusiaster rundt omkring i det ganske land,(egentlig ikke ham i mot!) og burde vel i følge mor saktens satse på en fremtidig jobb som "Oppusser-av-gamle-sleder"...Han fikk nok litt mer for den enn hva han i sin tid ga - og har nå siktet seg inn på det svenske markedet og en ny og litt mindre og lettere slede ved navn Frøken Bjørkis (se bilde her) som ft sitter og venter på ham i traktene Skjellefteå/Kiruna.
Siden henter vel Postmann Pat sleden og bringer den trygt i havn til svigerfar i sør...hvor helten-den-lykkelige-eier garantert i løpet av mars måned vil stå parat, klar for å hente den...
Men hvorfor denne formidable interessen? Var nok sikkert ikke så mye unikt med vår gamle slede.. MEN kikket nettopp på den samme sleden her i Norge: 10 000,- skulle man ha for den vi nå kjøper for vel 5 000 norske.. UNØDVENDIG DYRT!!! Så det er vel i grunn ikke påfallende rart folk går mann av huse når brukte sleder står for salg....
Da er det vel bare for mor å innstille seg på en masetet og "hardt ventende" ektemann med lengsel i blikket etter en viss frøken Bjørkis som skal innfinne seg i residensen... "Coming soon to a theatre near u!"

3 comments:

Karin said...

Det är ju en jättefin släde! Jag förstår att det var många som ringde.

Jag trodde att vi hade bra stimuluskontroll men inte på det sättet vi gjorde nu :-)

grannarna vet redan att jag har en skruv lös, så de är nog inte så förvånade längre. Vi har ju inte heller barn så det känns lite konstigt :-) men nu ska jag börja lämna valpen ensam mer och vänja den vid buren mer. Hoppas det blir vår och sommar i år också, så det blir enklare att ta sig ut. :-p

Jennie och Exxa said...

Vilka underbara spår ni har, ser så härligt ut att glida fram! Hur går det för er med träningen? Exxa drar dunkar med sand just nu, är den enda dragträningen som fungerar med så här mycket snö och bara en hund. Lite trist men man får göra det bästa av det man har :) Kram!

Susanne och Pebbels said...

Ja, verkligen fin släde. Jag har aldrig sett en sån förut. Tänk vad kul om man kunde lära Pebbels dra släde, men det skulle hon aldrig orka. Men kanske om man skaffade en eller två borders till?! ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin