Wednesday, July 1, 2009

2 år...

(Eneste muligheten for å ta bilde av ham som valp, var når han sov eller et "stille øyeblikk"..ellers var han overalt...!)
Verdens beste "lille ulltusse"/Svartepetter/Frisøren/Marceboogie/Putte/Troill-tampen (kjært barn har mange navn) fyller hele 2 år i dag! Hvor i alle dager ble tiden av....?! Bursdagsbarnet har såklart tyvstartet feieringen allerede i går kveld med en liten fjelltur, grilling og"utstrakt" bading og svømming etter pinner.....Juhuuu! I dag håper vi selvsagt på noe ekstra godt servert i forskåla...
Grattis til alle kullsøsken også!

6 comments:

Anneli said...

Grattis Marco på 2-årsdagen. Stor pojk!

Kramar Zpader (bror) Vilda (mor) med familj

Anna&Odjuren said...

GRATTIS till Marco!!!! :D
Han är bara så himla stilig, vet att jag skrivit det fler gånger, men det kan inte sägas nog! :)

Axa är bättre nu, hon har inte haft ont på flera veckor. Eller för nån fredag sen så pep och skrek hon i några minuter, men sen var det över.

Det var grymt otäckt när Trassel fick det där "anfallet" igår!!
Har börjat fundera på om det kan ha med värmen att göra?? Vi har ju extremt varmt och har så haft i två veckor. Kanske att han druckit dåligt under dagen? Men det konstiga är ju att anfallet kom på kvällen, lågt efter den värsta värmen försvunnit och Trassel låg i godan ro och sov... Aja, jag hoppas att det var det första och enda anfallet han hade!

Jag åker iväg med Tora till uppfödaren i morrn, sover över hos henne och sen till utställningen med dem på lördagen.
Janie stannar hemma med Axa och Trassel. Vi får ju ta med dem, men dels blir det lite väl mycket. Sen känns det bättre om Trassel får vara hemma och ta det lugnt efter vad som hände.

Håll tummarna för oss på lördag vettja ;p

KRAM!

P.s Verkligen jättevackra foton i inlägget nedanför!! :D

Susanne och Pebbels said...

GRATTIS MARCO!!!

Håller med Anna om att bilderna i inlägget nedan är fantastiskt vackra. Såg "pinnparadiset", Pebbels hade väl blitt galen om hon varit där;)

Vad är pinnarna? är det djur som har byggt bo eller?

Kram

Jennie och Exxa said...

Ååååååh grattis till lilla plutten!! Han är nästan jämnårig med Exxa då :)

Underbara bilder som alltid, släden ser väldigt lockande ut! Får vi testa om vi kommer till Norge? ;)

Susanne och Pebbels said...

Tack snälla för fin kommentar! :)

Sheep herding - Får vallning :)

Jag har inga tävlingsnerver och dessutom så är Pebbels fortfarande störningskänslig. Men hon är så duktig och kommer förhoppningsvis bli ännu bättre så det vore synd att inte tävla. Man kanske kan be någon annan starta på tävling med henne, någon med bättre nerver ;)


KRAM

MAJA said...

Sussi:SÅ fine bilder!Merker det samme her..noen dager uten trening og grabben er ekstra-ekstra het!

Men, oj så like vi er du og jeg. Jeg har heller ikke nerver til å konkurrere-og hadde det heller ikke de ti årene vi hadde Caro, til tross for at hunden var mer enn god nok for konkurranse...med rette eier!! (not me!)Var et par mer erfarne hundefolk som tilbød seg å kjøre han i konkurranse, men av en eller annen grunn så jeg ikke vitsen/meningen med det. Nå har jeg jo vært så heldig å få Marco, som er minst like het og driftig-og flink er han jo- Men ikke jeg..i den settingen!Det er så synd!:/ Tenker at det hadde vært urettferdig mot hunden å stille til konkurranse med en "bevisstløs" eier...
Men, vet du ..jeg tror du kommer til å takle det MYE bedre enn du tror-og bedre enn meg iaf!:)
Stå på-dere er flinke uansett!Det viktigste er jo uansett at man har det moro-og som vi sier her i Norge:"veien blir til mens du går den"..!Kanskje føler du deg (eller jeg?) klar for det snarere enn du hadde trodd.;)
KRAM

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin