Wednesday, August 3, 2011

Vinje....






Når man endelig har fått mast seg til laptop og mobilt bredbånd, kan man vel egentlig ikke skylde på at man er utilgjengelig for blogging... Derfor litt kort innpå her for å dokumentere hvor fint det var for hund og eier i VINJE... i mai...;-) Enda kortere oppsummert så har Marco fått testet fascilitetene på nærmeste hundepensjonat da vi nylig besøkte venner på Evje--tror nok det falt i smak å leke med damene hele fire dager til ende....han som "ikke" fins leken...;-) Heaven!!! (klikk på bildene for større versjon)




5 comments:

Anna&Odjuren said...

Så kul att hitta tillbaka till din blogg igen, var så jäkla länge sen jag var hit! :)
Älskar verkligen fotona du tar, hundarna och naturen ser så himla vackra ut.
Hur går det med allt?
Kram!

Kari said...

Flott bruks-schæfer, hvor kommer han i fra?
Takk for titten,veldig pen hund!

Anna&Odjuren said...

Ja, trist när man måste ta bort hundarna, men det är ju ansvaret man tar på sig när man skaffar dom... Usch, verkligen jättetrist!

Japp, jag tog en tikvalp efter Tora, Tugga som hon heter är nu 7 månader och ett riktigt yrväder! :) Har fullt upp kan man säga ;)
Med hälsan är det lite si så där, har iaf fått en diagnos - eller det står och väger lite mellan två diagnoser, men jag är iaf närmare svaret nu ;)
Har nyss fått börja med ny medicin igen, en cellgift.. :s Inte alls trevligt, får jobbiga bieffekter, men hoppas på att den ska ha en bra inverkan på min kropp iaf!

Ja, tycker absolut du ska komma igång att blogga igen! :p
Kram!

MAJA said...

Grattis med Boxer-tiken!Det var en overrraskelse!:)Moro det-kan virkelig tenke meg det blir fullt opp med en "valp" racende rundt i tillegg til de andre...:))Husse her har fremdeles fler huskyer på ønskelista til jul,men tviler på det blir innfridd...;)

Veldig bra å høre at du har fått en/el to diagnoser på hva du sliter med-får håpe det blir lettere å få hjelp nå for dine plager..så er det jo godt å bli trodd på at man faktisk feiler noe. Cellegift høres imidlertid tøfft ut..:/

Ufattelig tøft er det iaf å miste en venn, men som du sier er det deler av det ansvaret-og ofte det største ansvaret- en påtar seg når en anskaffer seg hund..Desverre er det jo ikke alle hundeeiere som greier se det selv når voffen har blitt for syk og svak av evt sykdom/alderdom...Min Caro fikk være sterk og sunn de 10 årene vi hadde han inntil han ble syk og vi bestemte oss for at han skulle få slippe. Helt klart det tøffeste valget jeg noensinne har tatt...men valget jeg bare måtte ta fordi jeg var så ufattelig glad i han.Målet er ikke å ha de lengst mulig for sin egen del,men at de har kvalitet på det livet de lever uansett alder.

Savner i grunn bloggingen, var egentlig en veldig koselig greie!:))Håper du og dine koser dere i adventdtiden :))
Kram!

MAJA said...

Takk for titten,Kari! Marco er fra svensk bruksoppdrett..mammaen er fra Marhøys og pappan Molars. Ser valpen din er fra noe av de samme linjene, så der tror jeg du får en flott hund hva arb.lyst og mentalitet angår.Flott å se fler som ligger langt unna utstillingslinjer..:)))Lykke til!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin